Nutriferon Shaklee: Suplemen Membantu Meningkatkan Daya Tahan Tubuh

Vitamin Shaklee | Rahsia Cantik Sihat Dengan Vitamin

Nutriferon Shaklee: Suplemen Membantu Meningkatkan Daya Tahan Tubuh

nutriferon shaklee tingkatkan daya tahan tubuh

Kesan dari sistem imun yang rendah boleh menyebabkan senangnya berlaku jangkitan seperti demam, selsema dan sebagainya. Untuk sistem imun biasanya saya akan cadangkan pengambilan Vivix Shaklee, Nutriferon Shaklee, Vitamin C Shaklee, omega guard Shaklee dan garlic Shaklee. Namun harini nak berkongsi tentang Nutriferon dalam membantu sistem imun.

testimoni_nutriferon_shaklee2_0177319335

Mengapa Nutriferon Shaklee menjadi pilihan? Ia adalah salah satu suplemen meningkatkan daya tubuh badan dari serangan dan jangkitan. Nutriferon:

1) Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.

2 )Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*

3) Dicipta oleh individu yang menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.

4) Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

5) 40 tahun kajian-Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.

6) Sejak NutriFeron ™ telah dibangunkan, beberapa kajian klinikal manusia telah mendokumenkan keberkesanan makanan tambahan ini. Kajian ini, yang telah disiarkan dalam jurnal perubatan, seperti Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology and Therapy, dan Journal of Alternative and Complimentary Medicine,, mengetengahkan pelbagai faedah yang berkaitan dengan NutriFeron ™.

NutriFeron meningkatkan interferon semulajadi badan dan sekaligus menguatkan tindak balas sistem imun badan.

Pemakanan tambahan NutriFeron ™ yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama,untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan:-

1) Ekstrak biji labu (Cucurbita moschata), yang telah didapati dapat mendorong pengeluaran interferon;
2) Biji Plantago (Plantage asiatica) yang mengandungi bahan kimia yang dipanggil polisakarida yang diguna untuk merangsang sistem imun;
3) Bunga Safflower (Carthamus tinctorius) polisakarida, yang telah dikenalpasti dapat mendorong pembangunan makrofaj, sejenis sel darah putih;
4) Kuntuman bunga Japanese Honeysuckle (Lonicera japonica) yang digunakan dalam perubatan Asia.

Siapakah yang digalakkan untuk mengambil Nutriferon Shaklee?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.
2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.
3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.
4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.
5. Mereka yang sering stress.
6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.
7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.
8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.
9. Mereka yang selalu ambil ubat tahan sakit.

 

LIHAT BEBERAPA KOLEKSI TESTIMONI NUTRIFERON SHAKLEE

testimoni_nutriferon_shaklee_sesak_nafas_0177319335

testimoni nutriferon shaklee senggugut 0177319335

testimoni nutriferon shaklee sarafmata 0177319335

testimoni nutriferon shaklee umrah haji 0177319335

testimoni nutriferon shaklee kayap 0177319335

testimoni nutriferon shaklee kayap 0177319335

testimoni nutriferon shaklee imun 0177319335

testimoni nutriferon shaklee HFMD 0177319335

testimoni nutriferon shaklee hamil zika 0177319335

LIHAT LEBIH BANYAK LAGI TESTIMONI NUTRIFERON SHAKLEE

 

Nur Sumiran ??
0177319335

jomvitamin.com

jomvitamin shaklee

Order Shaklee

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *