Kelas Blog dan SEO Eksklusif Bersama Rozi Talib

Vitamin Shaklee | Rahsia Cantik Sihat Dengan Vitamin

Kelas Blog dan SEO Eksklusif Bersama Rozi Talib

kelas blog seo eksklusif percuma jomvitamin

Jomvitamin menawarkan kelas blog dan seo eksklusif dan percuma bersama Rozi Talib. Anda akan diajar cara membuat blog dan menarik trafik dengan teknik SEO. Pembelajaran blog dan seo ini akan dibuat secara online dan offline (personal coaching blog).

kelas belajar blog seo

Dalam kelas, anda akan diajar :

  • Membuat blog bisnes menggunakan blogger atau wordpress
  • Edit gambar – agar gambar kelihatan menarik untuk paparan di blog anda
  • Banner promosi – menggunakan animeted gif
  • SEO (Search Engine Optimazation) – Teknik yang digunakan membolehkan entri/blog anda mudah dijumpai oleh pelanggan.
  • dan lain-lain teknik akan dikongsi dengan anda yang join kelas kami.

belajar seo trafik blog ranking

 

Ingat, blog yang cantik sahaja belum tentu entri akan diindex oleh Search Engine. Anda perlu mempelajari cara untuk menaikkan entri atau artikel anda di halaman utama dalam carian.

Peluang dan tawaran istimewa ini hanya dibuka khas kepada mereka yang ingin berbisnes Shaklee dan berdaftar jadi ahli di bawah group Jomvitamin. Anda akan dibimbing oleh Leader yang berkaliber. Group kami ada yang terdiri dari kalangan cikgu, pensyarah, doktor perubatan, dan lain-lain malah ramai juga antara mereka dikalangan suri rumah.

online business bisnes online dari rumah

Bagi yang tercari-cari peluang bisnes online atau offline, tidak kira sama ada parttime atau full time, jom join kami. Peluang sudah ada di depan mata anda. Ingin tahu lebih lanjut tentang shaklee, anda boleh terus hubungi saya, call/WhatsApp 0177319335 (Nur).

Kembali kepada Blog……

Kenapa kita perlukan ada blog/website bisnes?

  • Bisnes anda akan nampak profesional dan meyakinkan.
  • Anda ada kuasa penuh nak buat apa saja di blog/website anda – tidaak terdedah kepada risko nak kena flag atau unplublish seperti yang terjadi pada facebook page/fanpage.
  • Blog/Website anda dipaparkan dengan percuma di Google bila orang search tentang produk @ bisnes anda.
  • Anda boleh menggunakan medium Twitter, Facebook, Google, Instagram, Twitter dan macam-mana lagi untuk menarik trafik ke blog/website anda. Kalau akaun kena flag pun, anda tak perlu pening kepala kerana blog/website anda masih wujud.

Tahukah anda, setiap hari akan ada akaun facebook yang kena flag. Kita tak nak bincang kat sini apa sebab akaun kena flag, tetapi yang perlu anda tahu adalah sangat risiko bila anda terlalu bergantung kepada media sosial seperti facebook, instagram dan twitter sebagai kedai online anda. ada baiknya anda beralih kepada blog/website. Jadikan blog/website anda itu sebagai kedai online anda. Gunakanlah facebook, twitter, instagram sebagai backup untuk promosikan atau menarik trafik ke kedai online anda. Jadi, secara tak langsung, bisnes anda telah ada banyak cabang promosi malah percuma lagi…

akaun facebook kena flag

Jangan salah faham…

Tujuan saya bukanlah ingin takut-takutkan anda yang bergantung penuh pada media facebook dan Instagram, saya juga menggunakan facebook dan Instagram untuk promosikan bisnes shaklee cuma skita perlu ada backup sebagai langkah berjaga-jaga sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diingini terhadap akaun facebook dan Instagram.

Cuba anda bayangkan suatu hari tiba-tiba berlaku masalah facebook anda atau instagram anda kena flag dan tak dapat aksess, apa akan jadi dengan bisnes anda.. pelanggan baru yang tercari-produk anda, adakah mereka akan menjumpai fanpage atau facebook anda? fikir-fikirkan..

Nasihat saya kepada mereka yang belum ada blog/website, jangan tunggu lama.. segera buat blog/website untuk bisnes anda.

Kami di Jomvitamin sedia membantu anda A to Z yang serius nak bisnes bersama group kami.. In Syaa Allah, Anda kaya dan Berjaya..

jomvitamin.com

jomvitamin shaklee

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *