Jadi Ahli / Pengedar Shaklee

Vitamin Shaklee | Rahsia Cantik Sihat Dengan Vitamin

INGIN JADI AHLI SHAKLEE / PENGEDAR SHAKLEE DAN MENJADI SALAH SEORANG YANG SIHAT DAN CERGAS BERSAMA SHAKLEE??

 

pengedar shaklee malaysia

BAGAIMANA NAK JADI AHLI SHAKLEE / PENGEDAR SHAKLEE?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 911481 sebagai sponsor/upline.

 

YURAN KEAHLIAN SHAKLEE BERAPA?

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

 

PERLU KE MAINTAIN POINT DALAM SHAKLEE?

Sekiranya untuk kegunaan sendiri, anda tidak perlu untuk maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu.

PERLUKAH MEMBUAT PEMBELIAN SETIAP BULAN UNTUK MAINTAIN KEAHLIAN?

Tidak, tidak perlu maintain point atau ada pembelian untuk maintain keahlian anda.

 

SEKIRANYA SAYA INGIN DAFTAR SENDIRI DI BRANCH, APA YANG PERLU SAYA LAKUKAN?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya  911481 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri atau Shaklee trial pack online or offline.

APA NAK BUAT JIKA SAYA DAH DAFTAR DENGAN ORANG LAIN TAPI NAK JOIN BISNES SHAKLEE TRIAL PACK?

Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk jadi ahli seperti mula-mula mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda, 911481.
APAKAH KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE / PENGEDAR SHAKLEE?

Anda dapat membuat pembelian dengan harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Shaklee turut menawarkan pelbagai insentif menarik termasuk ‘Car Bonus’, Convention iaitu National Trip dan International Trip.

Sekiranya anda berminat untuk jadi ahli Shaklee / pengedar shaklee di bawah bimbingan kumpulan JUTAWAN Shaklee anda boleh menggunakan ID Shaklee saya, 911481 sebagai Sponsor ID anda 🙂

Anda berpeluang menjana pendapatan 2, 3, 4, 5 malah 6 angka bersama Shaklee 🙂

InshaAllah…sekiranya anda berusaha pastinya ada pertolongan daripada Allah S.W.T.

Ameen
Anda juga akan mendapat ‘coaching’ berterusan daripada ‘leaders’ hebat Shaklee apabila anda bersama kumpulan rahsia ‘coaching’ di Facebook.
Jika anda tidak tahu membuat blog, jangan risau.. anda akan di bantu..anda akan diajar membuat blog dengan cara yang mudah… berminat?
kelas blog seo eksklusif percuma jomvitamin
Di kelas blog & seo eksklusif, anda akan diajar :
  • Membuat blog bisnes menggunakan blogger atau wordpress
  • Edit gambar – agar gambar kelihatan menarik untuk paparan di blog anda
  • Banner promosi – menggunakan animeted gif
  • SEO (Search Engine Optimazation) – Teknik yang digunakan membolehkan entri/blog anda mudah dijumpai oleh pelanggan.
  • dan lain-lain teknik akan dikongsi dengan anda yang join kelas kami.

Kenapa kita perlukan ada blog/website bisnes?

  • Bisnes anda akan nampak profesional dan meyakinkan.
  • Anda ada kuasa penuh nak buat apa saja di blog/website anda – tidaak terdedah kepada risko nak kena flag atau unplublish seperti yang terjadi pada facebook page/fanpage.
  • Blog/Website anda dipaparkan dengan percuma di Google bila orang search tentang produk @ bisnes anda.
  • Anda boleh menggunakan medium Twitter, Facebook, Google, Instagram, Twitter dan macam-mana lagi untuk menarik trafik ke blog/website anda. Kalau akaun kena flag pun, anda tak perlu pening kepala kerana blog/website anda masih wujud.

jadi ahli shaklee group jomvitamin jutawan shakleeDi dalam kumpulan tersebut anda pastinya tidak akan rasa rugi kerana kami ahli-ahli Shaklee sentiasa berbincang bagi membantu pengguna Shaklee dan semestinya perbincangan ilmiah itu sangat memberangsangkan kerana kumpulan ini merangkumi pelbagai kerjaya termasuk doktor, peguam, ahli farmasi, jururawat, ahli nutrisi, pegawai kerajaan, waima surirumah sepenuh masa, atau apa sahaja kerjaya malah seorang jurutera atau kebanyakkannya adalah surirumah yang mahu menjadi WAHM, isteri yang mahu membantu kehidupan bersama Suami dan anak-anak tersayang,dan juga berbakti kepada Ibu Bapa tersayang di kampung tika mereka masih ada bersama kita dan yang penting tidak kisah dan tidak kenal samada anda berpendidikan tinggi atau tidak. Untuk yang mahu berjaya doa, usaha dan cekal adalah tips hebat yang perlu dipraktikkan dalam kehidupan 🙂

Teruja bukan 🙂

 

Apa yang sangat menyentuh lubuk hati saya ketika pertama kali bersama kumpulan ini adalah mereka AMAT menekankan amalan rohani, iaitu dengan menjaga hubungan dengan Allah S.W.T dengan istiqamah melakukan ibadah-ibadah sunat.

 

Tidak pernah saya sendiri mendengar kumpulan MLM yang sangat fokus dan sentiasa menekankan amalan ini.

Jika Allah redha dengan kita, inShaAllah doa yang kita minta bersama usaha yang berterusan dan ibadah yang istiqamah diperkenankan Allah S.W.T.

 

Ameen Ya Rabb… 🙂

 

Pastikan anda berada di bawah kumpulan Shaklee yang TERBAIK.

join usJangan risau kerana anda boleh membawa keluarga tersayang dalam setiap urusan Shaklee 😉

Anda boleh pergi sendiri ke cawangan berdekatan untuk membeli mana-mana produk Shaklee atau JOIN saya dengan menggunakan ID saya, 911481 atau hubungi terus saya sebagai langkah mudah 😉

 

DANNNN….. anda layak untuk bila-bila masa sahaja mendapat maklumat, khidmat nasihat dan ‘coaching’ tentang produk Shaklee daripada saya 😉 😉 😉

 

Atau hubungi saya terus NUR SUMIRAN 0177319335 atau email kepada jomvitamin@gmail.com.

 

Terima kasih kerana mengunjungi kami 🙂 🙂 🙂

TERBAIK HANYA di

jomvitamin

join us

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *