Sijil Halal Shaklee 2018 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia

Vitamin Shaklee | Rahsia Cantik Sihat Dengan Vitamin

Sijil Halal Shaklee 2018 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia

sijil halal shaklee halalkah shaklee produk shaklee

Alhamdulillah, update terbaru Sijil Halal Shaklee 2018 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia.

sijil halal shaklee 2018 shaklee products malaysia halal certification iktiraf jakim

Persoalan tentang Sijil Halal Shaklee 2015 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia acapkali diutarakan sekiranya ingin mendapatkan produk Shaklee (✿◠‿◠) Alhamdulillah ini menunjukkan bahawa wujudnya kesedaran berkenaan pentingnya kesahihan produk itu halal atau sebaliknya oleh pengguna sebelum mengambil sebarang produk kesihatan untuk tubuh badan kita.

 

Di Malaysia, sedia maklum JAKIM Malaysia adalah badan bertauliah yang diberi tanggungjawab mengawal selia dan meluluskan kehalalan tidak kira apa produk sekali pun yang akan diguna pakai oleh umat Islam terutamanya di MALAYSIA.

 

Alhamdulillah versi terkini Sijil Halal Shaklee 2015 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia yang telah dikeluarkan bertarikh 16 Januari 2015 kini boleh didapati di laman web rasmi Shaklee Malaysia.

sijil halal shaklee 2015 diiktiraf jakim malaysia

 

Islamic Services America (ISA) adalah suatu badan yang mengawal selia status Halal di Amerika dan mendapat pengiktirafan oleh JAKIM. Boleh rujuk di web ini untuk mengetahui badan-badan halal antarabangsa yang diiktiraf oleh JAKIM : http://www.halal.gov.my/v4/index.php/en/badan-islam/badan-luar-negara-diiktiraf

sijil halal shaklee Islamic services of America ISA

 

Untuk kepastian anda seterusnya boleh layari Portal Rasmi Halal Malaysia untuk melihat status Sijil Halal Shaklee 2015 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia dalam mengiktiraf badan-badan yang bertauliah yang mengeluarkan status HALAL di seluruh dunia.

 

Selain mendapat sijil HALAL, produk Shaklee juga terbukti SELAMAT DAN SEMULAJADI dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) / Facebook KKM

 

Anda boleh baca senarai produk yang tidak mendapat kelulusan KKM DI SINI

Rujuk sijil halal Shaklee 2013

Rujuk sijil halal Shaklee 2014

 

Lihat Senarai Harga Produk Shaklee DI SINI

Lihat Senarai Set Produk Shaklee DI SINI

jomvitamin.com

jomvitamin shaklee

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *