Promosi Julai : Vivix Shaklee, Vitalea Children

Vitamin Shaklee | Rahsia Cantik Sihat Dengan Vitamin

Promosi Julai : Vivix Shaklee, Vitalea Children

vivix shaklee

Perkongsian saya di facebook:

Alhamdulillah tadi tengahari dapat kol dari seorang Auntie nak beli carotomax untuk mata. Beliau dapat nombor telefon dari kawan dia di Mersing yang juga customer carotomax bulan lepas buat pembelian. Alhamdulillah carotomax membantu mata dari rabun dan silau.
.
Tapi untuk Auntie sebab ada kencing manis dan kaitan dengan urat saraf sehingga menjejaskan penglihatan terus upsell Vivix Shaklee untuk bantu beliau. Doakan beliau sihat dan dapat melihat semula Ameen.
.
Setengah jam selepas tu dapat whatsapp dari seorang cucu shaklee tentang Vivix untuk fibroid kakaknya. Doktor baru sahkan kakak ada fibroid. Si adik terus belikan untuk kakak. Sebelum ini belikan Vivix untuk Abah beliau dan usaha lain alhamdulillah Abah beliau yang sebelum ini duduk di kerusi roda dah boleh bangun dan berjalan. Alhamdulillah semoga Abah dan Kakak beliau terus sihat Ameen.
.
Tak lama selepas tu anak shaklee order Vivix untuk beliau dan suami. Stok Vivix kelmarin belum sempat pos, alhamdulillah tambah order lagi. InShaAllah semoga membantu kesihatan Acik dan suami.
.
Ya Allah kau berikanlah kesihatan yang baik dan dapat beribadat dengan sempurna untuk sesiapa sahaja yang berusaha untuk sihat dan menjaga Amanah Mu Ya Allah
.
AMEEN

vivix promo

 

 

jomvitamin.com

jomvitamin shaklee

Order Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *