Set Penyusuan 3M Shaklee / Breastfeeding 3M – Baik Untuk Ibu-Ibu yang Sedang Menyusukan Anak

Vitamin Shaklee | Rahsia Cantik Sihat Dengan Vitamin

Set Penyusuan 3M Shaklee / Breastfeeding 3M – Baik Untuk Ibu-Ibu yang Sedang Menyusukan Anak

set-penyusuan-shaklee-3m

SET PENYUSUAN 3M SHAKLEE / BREASTFEEDING 3M

set-penyusuan-shaklee-3m

Vita-Lea

  • Adalah yang terpenting untuk anda dan bayi kerana ia mempunyai nutrisi lengkap bagi memastikan kesihatan yang sempurna dari segala aspek kesihatan.

B-Complex

  • Amat penting untuk memastikan perkembangan saraf yg sempurna untuk bayi anda, di samping memastikan kesihatan mata, mulut dan kulit anda serta bayi. Selain itu, ia membantu penghasilan tenaga dan darah.

Vitamin C

  • Penting untuk mengoptimumkan imun sistem anda dan bayi, di samping itu ia membantu dlm penghasilan kolagen. bagus untuk kulit yg cantik dan sihat.

ESP

  • Mengandungi Isoflavone yang bertindak seperti hormon estrogen, membantu dlm meningkatkan penghasilan susu. Di sampiong itu Isoflavone melambatkan, membantu melembap, menggebu dan menganjalkan kulit dan payudara. Di samping itu soya menggandungi protein yg tinggi utk bayi anda.

Alfalfa Complex

  • Telah digunakan sekian lama secara tradisi oleh para ibu untuk meningkatkan penghasilan susu. Di samping itu Alfalfa bagus untuk kesihatan buah pinggang dan merendahkan kandungan kolestrol.

Ostematrix (Kalsium)

  • Ianya sangat penting untuk memasitkan gigi dan tulang anda. Susu yang anda berikan kepada bayi mengandungi kalsium yang tinggi, jika anda tidak mengambil kalsium yg cukup, kalsium dari tulang anda akan diserap bagi menghasilkan susu. Lama kelamaan terutamanya ibu yang mempunyai anak ramai, tulang anda akan rapuh, gigi rongak, belakang membongkok. Oleh itu, pastikan anda mengambil kalsium yang cukup.

Mari kita lihat beberapa testimoni pengguna Set Penyusuan 3M Shaklee ini 🙂 🙂

2345910226

82120191415131217

 

Set Penyusuan 3M ini juga terkandung bersama di dalam

Set bersalin Shaklee

 

jomvitamin.com

jomvitamin shaklee

Order Shaklee