Category: Promosi

Vitamin Shaklee | Rahsia Cantik Sihat Dengan Vitamin

promosi shaklee april 2019

Promosi Shaklee April 2019 – Vivix Shaklee,Youth Shaklee

Assalamualaikum pembaca Jom Vitamin 🙂 Bulan ni sempena bermulanya ‘cycle’ baru untuk Shaklee, Shaklee HQ Malaysia mengadakan Promosi Shaklee April 2019 yang paling ohsem. Terdapat 4 promosi yang ditawarkan oleh Shaklee pada bulan ini iaitu:   Welcome Pack Shaklee!! Yahoo 🙂 Ini adalah set yang dikhaskan untuk semua yang belum menjadi ahli Shaklee: TWIN PACK…
Read more

omega guard shaklee

Promosi Shaklee Januari 2018 Omega Guard

Mengapa Omega Guard Shaklee? Omega Guard adalah minyak ikan tulen Shaklee yang membekalkan asid lemak Omega 3 untuk semua peringkat umur. Untuk Kesihatan jantung, seimbangkan hormon, sakit sendi, pembentukan dan perkembangan minda, imuniti dan macam macam lagi. Turut membantu mempengaruhi mood dan fokus kita juga. Omega Guard adalah minyak ikan tulen Shaklee yang membekalkan asid lemak Omega 3…
Read more

promosi shaklee februari 2017 alfalfa lecithin ostematrix vita-lea

Promosi Shaklee Februari 2017: Alfalfa, Lecithin dan Ostematrik

Ramai kawan meniaga tak kiralah online atau offline. Dah namanya pun meniaga mestilah ada keuntungan kan. Kalau cukup-cukup je duit modal camne nak pusing duit untuk kos-kos lain. Untung runcit adalah hak ahli yang menjual. Zalim kepada peniaga lain jika kita jual harga ahli lebih-lebih lagi bawah harga ahli. Untung runcit tu adalah untung harian…
Read more

promosi vivix shaklee januari 2017

Promosi Januari 2017 : Vivix Shaklee

Apakah asid ellagik? Asid ellagik adalah bahan kimia semula jadi yang berlaku (daripada proses fitokimia) dan ia juga boleh dihasilkan sebagai produk pecahan fitokimia yang lebih besar dipanggil ellagitannins dalam usus. Banyak tumbuhan mengandungi beberapa asid elagik.   Selain delima, makanan dengan tahap asid ellagik yang agak tinggi termasuk strawberi, beri hitam, raspberi, kranberi, walnut…
Read more

collagen-vita-lea-header

Promosi Disember 2016 : Collagen Shaklee, Vitalea Kids , Carotomax

Assalamualaikum dan selamat petang ? PROMO DISEMBER 2016 ====================== Collagen : buy 2 get 5% discount Collagen : buy 6 free 1 Vitalea kids : buy 4 at 3 Carotomax dengan setiap pembelian 150uv buy 1 free 1 ——————————– Apa fungsi collagen? 1. Collagen dari sisik ikan merah – penyerapan yang lebih tinggi 2. Kaya…
Read more

shaklee promosi november 2016

Promosi November 2016 : Nutriferon, Vivix Shaklee, Alfalfa Complex, Lecithin dan Vitalea Kids

    APA FUNGSI LECITHIN ? ● lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran APA KANDUNGAN LECITHIN ? ● lecithin Shaklee mengandungi sumber semulajadi daripada kekacang soya di mana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg…
Read more

Promosi September 2016 : ESP Shaklee, Sustained-Release Vita-C dan Vitalea Kids

Promosi bulan ni dengan ESP Energizing soya protein Shaklee dan Sustained Release Vita-C dengan Buy 6 free 1 atau buy 2 5% diskaun 🙂 .   Jom kita lihat beberapa testimoni ESP dan juga Vitamin C ya 🙂                           Alhamdulillah syukur gembira dengan…
Read more

Promosi Ogos 2016 : Ostematrik dan Vitalea Childrens Shaklee

Perkongsian promosi bulan ini dari Shaklee Ostematrik (kalsium) Anda memerlukan Ostematrik jika anda: 1. Ibu yang mengandung, Ibu yang menyusukan anak dan pernah melahirkan anak. 2. Alergi terhadap sebarang bahan-bahan tenusu. 3. Sering sakit kaki, lenguh, kejang kaki dan kebas. 4. Mudah letih, insomnia dan sukar bangun pagi. 5. Masalah pecah tumit kaki. 6. Gigi…
Read more

vivix shaklee

Promosi Julai : Vivix Shaklee, Vitalea Children

Perkongsian saya di facebook: Alhamdulillah tadi tengahari dapat kol dari seorang Auntie nak beli carotomax untuk mata. Beliau dapat nombor telefon dari kawan dia di Mersing yang juga customer carotomax bulan lepas buat pembelian. Alhamdulillah carotomax membantu mata dari rabun dan silau. . Tapi untuk Auntie sebab ada kencing manis dan kaitan dengan urat saraf…
Read more

Promosi Jun : Lecithin, Mealshakes dan Vitalea Kanak-kanak

Assalamualaikum dan selamat pagi 🙂 🙂 Hari ini saya kongsikan tentang Lecithin Shaklee   ??????Kelebihan Lecithin Shaklee dalam membantu   1) Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress   2) Menggalakkan penurunan berat badan yang sihat. 3) Menurunkan kolesterol   4) Menghalang tekanan darah tinggi   5) Mencantikkan otot dan kulit   6) Melindungi hati  …
Read more

Promosi Mei : Shaklee Collagen Powder, Alfalfa Complex dan Vitalea Kanak-kanak

Promosi Mei (✿◠‿◠) Shaklee Collagen Powder, Alfalfa Complex dan Vitalea Kanak-kanak     Vitalea kanak-kanak  membantu melengkapkan nutrisi pada kanak-kanak dan membantu untuk kanak-kanak yang kurang suka makan sayur-sayuran.  Harga retail RM111 60biji Vitalea kanak-kanak. Boleh dapatkan hanya 1 botol pada harga promosi bulan ini.   Shaklee turur memberikan set detoks Shaklee khas untuk pengguna. Antara set…
Read more

promosi april shaklee

Promosi April : Omega Guard, Sustained Release Vit C dan Vitalea Kanak-kanak

PROMOSI APRIL Super Ohsem! BUY 6 FREE 1 Sustained Release Vita-C – membantu kesihatan kulit (samada mencerahkan bekas jerawat, jeragat, melembapkan kulit) – sangat bagus untuk bantu pemulihan luka – kuatkan imun sistem badan (selsema dan demam) – cuci darah dari toksin   BUY 6 FREE 1 Omega Guard – Bantu melegakan keradangan (sebab tu sangat…
Read more