Promosi Februari 2017: Alfalfa, Lecithin dan Ostematrik

0 comments

Ramai kawan meniaga tak kiralah online atau offline. Dah namanya pun meniaga mestilah ada keuntungan kan. Kalau cukup-cukup je duit modal camne nak pusing duit untuk kos-kos lain.

Untung runcit adalah hak ahli yang menjual. Zalim kepada peniaga lain jika kita jual harga ahli lebih-lebih lagi bawah harga ahli. Untung runcit tu adalah untung harian dan catat segala perbelanjaan duit keluar masuk.

Ada pelanggan lebih suka cod walau jauh sebab pikir tak perlu kos postage. Namun perlu ingat jika jarak dah lebih 10km, petrol, tol dan masa kita pun perlu caj juga. Marah petrol naik harga, kami peniaga isi petrol bukan free. Nak murah, taknak bayar penghantaran camne nak maksimakan keuntungan ye tak.

Ada tak orang meniaga sebagai sumber pendapatan utama lepas tu taknak untung. Katanya kira ala meniaga sedekah lah juga. Dahla nak sangat beli, minta harga ehsan, setiap hari tanya awak jual ni berapa, awak jual yang ni berapa, baiknya join ahli jelah tak perlu nak survey sana sini harga murah. Sungguh. Mana tau untung-untung naik Master kan ?.

Ni nak kabo bulan ni memang promo best. Masa ni jugalah maksimakan promo yang diberi ni. Selama ni makan alfalfa dan lecithin sebulan kos rm113 camtu. Kalau 2bulan dah kos rm226. Bulan ni separuh harga je. Tak sampai pun 60 inggit. Kalau ahli lagilah jimat. Sihat dapat, kurus pun dapat, kulit cantik pun dapat. Apa kata bulan ni cuba 2botol ni

Alfalfa + Lecithin = nak lagi best kempis perut + Herblax —-> badan sakit sendi ambil Ostematrik untuk tulang temulang yang gemalai tu.

promosi_feb_alfalfa_lecithin_0177319335

promosi_feb_ostematrik_0177319335

Tak caya lagi betul ke best? Nak tau best kenalah cuba. Bulan ni lah nak beli 1 PERCUMA 1. Mula dari awal bulan ni. Nanti akhir bulan sempat lagi grab 3set buy 1 free 1 dan 1set Ostematrik buy 6 free 1. Best ke best ?. Masa ni lah juga kot nak hadiah kat sedara mara adik abang kakak cuba. Lagi afdol hadiahkan MakAyah add Vivix sekali. Ok tak idea ni? ? Oh ye puasa bulan 5 raya bulan 6 kan. Biasa raya tu bukan orang nak kurus dan nak cantik-cantik ke. So bila lagi.

promo_feb_0177319335

Perkongsian promosi bulan ini dari Shaklee Ostematrik (kalsium)

Anda memerlukan Ostematrik jika anda:

1. Ibu yang mengandung, Ibu yang menyusukan anak dan pernah melahirkan anak.

2. Alergi terhadap sebarang bahan-bahan tenusu.

3. Sering sakit kaki, lenguh, kejang kaki dan kebas.

4. Mudah letih, insomnia dan sukar bangun pagi.

5. Masalah pecah tumit kaki.

6. Gigi reput

7. PMS setiap bulan yang sangat teruk.

8. Sembelit.

9. Mengalami gejala osteoporosis (tulang reput).

10. Pemeliharaan kesihatan tulang dan sendi.

Jom roger saya

Nur Sumiran

0177319335

Previous post: