Kehebatan CoQ10 Shaklee atau CoQ HealthTM Plus

0 comments

Apakah kehebatan CoQ10 Shaklee atau CoQ HealthTM Plus?

 

Ia mengandungi semua keperluan semulajadi yang terdiri daripada campuran 28mg CoQ10 yang diadun bersama Vitamin E dan ekstrak teh hijau.

Gabungan komponen ini boleh didapati di dalam kapsul bioketersediaan melalui penggunaan minyak kacang soya bagi memaksimumkan penguraian dan penyerapan CoQ10 pada kadar yang paling optimum.

 

CoQ10 Shaklee telah terbukti dalam:

 

8

  • menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
  • menggalakkan dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
  • meningkatkan peredaran darah
  • membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah

 

5 Perbezaan CoQ10 Shaklee berbanding produk lain di pasaran

 

1.      Kombinasi CoQ10 dan vitamin E terbukti mengukuhkan keupayaan antioksidan yang terdapat di dalam vitamin E kerana CoQ10 membantu mengitar dan menjana semula vitamin E untuk memberikan perlindungan antioksidan yang berterusan terhadap sel-sel tubuh.

2.     Ekstrak Teh Hijau mengandungi procyanidins yang telah ditemui dapat membantu menyokong kesihatan endothelium (lapisan tisu antara kapilari darah dan jantung).

3.    CoQ10 ditemui daripada sumber semulajadi melalui kaedah penapaian yis. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semulajadi yis yang ditapai dimana sumbernya tekah diuji dan diyakini ramai secara meluas mempunyai kualiti tinggi dalam sumber bioketersediaan CoQ10.

4.   Anda perlu mengambil/makan hampir 1.7kg ayam atau 28 cawan brokoli sehari bagi menyamai jumlah setara dengan 28mg CoQ10 di dalam CoQ HealthTM Plus Shaklee 🙂 larat ke kita untuk makan sebanyak itu ye 😉

5.   Tanpa gluten. Apa itu gluten? Gluten ialah protein yang didapati daripada makanan terproses seperti gandum dan barli. Di lain entry akan saya terangkan mengapakah kebanyakan produk Shaklee ini tanpa gluten atau ‘gluten free’ ya 😉  😉

 

Promo September 2013 berlangsung sekarang dengan promosi hebat CoQ HealthTM Plus Shaklee

9

 

dapatkan tawaran hebat dari kami

    Hanya di

 jomvitamin.com

jomvitamin shaklee

order now shaklee

 

Previous post:

Next post: