Kelebihan dan Kebaikan Vita-E Complex Shaklee / Vitamin E Shaklee

Vitamin Shaklee | Rahsia Cantik Sihat Dengan Vitamin

Kelebihan dan Kebaikan Vita-E Complex Shaklee / Vitamin E Shaklee

Pelbagai jenis vitamin E yang kita dapat lihat ada dijual di pasaran. Tidak tahu yang mana menjadi pilihan anda.. Ketahuilah.. Vitamin E Shaklee adalah yang terbaik. Kenapa Vitamin E Shaklee?

vitamin-e-shaklee2

Ini kerana Vitamin E Shaklee diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta). Ianya adalah Vitamin E Shaklee yang paling lengkap dipasaran.

Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot. Ianya juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

 

Manfaat Utama Vita-E Shaklee/ Vitamin E Shaklee

Melindungi jantung

jantung

Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat; melindungi sel darah merah untuk mengelakkan perngasidan lipid; meningkatkan kolesterol HDL; mengurangkan tekanan darah; menghalang platelet darah melekat kedinding arteri; menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dll.

Mempertingkatkan Kemampuan Reproduktif

 persenyawaan-sperma-dan-ovum

Kajian pada tahun 1924, mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600IU – 800IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.

 

Anti-Penuaan

1 kapsul vitamin E Shaklee sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis haluls, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihakan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

  ayu raudhah

 Ayu Raudhah

jennifer lopez

 Jennifer Lopez turut menggunakan Vitamin E Shaklee

 

Anti-Oksidan yang Kuat

sistem imun

Pengambilan lebih dari 1,200IU sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan utnuk melawan kanser, mengukuhkan system imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakkan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi – katarak dan masalah penglihatan.

 

Kelestarian Tenaga

lelaki kuat

Meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih. Lelaki perlu mengambil produk ini.

1) Menghasilkan sperma yang lebih banyak

sperma

2) Meningkatkan paras testosteron di dalam badan

3) Memperbaiki kualiti dan membantu pergerakan sperma

4) Mengelakkan cepat letih dan lesu

5) Meningkatkan daya tumpuan

6) Mengelakkan mati pucuk

 

Memperbaiki Arthritis

Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos, sakit sendi.

 

Menghalang Keguguran

keguguran

Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom menopaus seperti hot flush. Digunakan pada ujian klinikal untuk menghalang kematian janin, keguguran.

 

Memperbaiki Parut

penyakit kulit

Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada kulit untuk mengurangkan kesan parut.

 

112912_1813_SetDSetKec2

VIT C E

Untitled

Dan sempena bulan Oktober 2015 ini, Shaklee mengadakan Promosi 50% diskaun untuk pembelian dengan setiap 2botol Vitamin E 🙂 seronok kan

Untuk anda yang masih belum mencuba dan mengimpikan kesihatan jom hubungi saya

Nur Sumiran 0177319335 🙂

jomvitamin.com

jomvitamin shaklee

Order Shaklee

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *