Promosi Mei (✿◠‿◠)

Shaklee Collagen Powder, Alfalfa Complex dan Vitalea Kanak-kanak

mei 1

Vitalea kanak-kanak  membantu melengkapkan nutrisi pada kanak-kanak dan membantu untuk kanak-kanak yang kurang suka makan sayur-sayuran. 

Harga retail RM111 60biji Vitalea kanak-kanak. Boleh dapatkan hanya 1 botol pada harga promosi bulan ini.

vitalea_kanak_kanak_0177319335

Shaklee turur memberikan set detoks Shaklee khas untuk pengguna. Antara set detoks Shaklee ialah:

Vivix Shaklee

Alfalfa (haa ni promosi berbaloi sangat untuk detoks 😉  )

Herblax

DTX complex

Peppermint ginger plus

mei 2

Rejab bakal melabuhkan tirai, berganti Syaaban, Ramadhan menjelma :) :)

Shaklee tidak turut ketinggalan memberikan set khas Ramadhan iaitu:

ESP energizing soya protein

Mealshakes

Performance Drink

Lecithin

mei 3

Memang rugi sangat kalau tak grab offer bulan ni.💥 tak lama lagi kedatangan Ramadhan, badan perlulah sihat dan bertenaga untuk beribadat pada bulan Ramadhan kan ye :)

Kesihatan kita sangat mahal kan? Tak boleh dijual beli. Jagalah nikmat kesihatan yang ada dengan sebaik mungkin

Hubungi saya Nur Sumiran untuk konsultasi harga dan set produk Shaklee pada harga (✿◠‿◠)

jomvitamin.com

jomvitamin shaklee

Order Shaklee

{ 0 comments }

PROMOSI APRIL Super Ohsem!

BUY 6 FREE 1 Sustained Release Vita-C

– membantu kesihatan kulit (samada mencerahkan bekas jerawat, jeragat, melembapkan kulit)
– sangat bagus untuk bantu pemulihan luka
– kuatkan imun sistem badan (selsema dan demam)
– cuci darah dari toksin

Vitamin C Shaklee

BUY 6 FREE 1 Omega Guard
– Bantu melegakan keradangan (sebab tu sangat bagus untuk penghidap buasir)
– Bakar lemak degil
– Membantu merendahkan kolestrol
– Tinggi DHA, EPA dan AA untuk perkembangan otak
– Membantu cairkan kahak kalau batuk
– Tinggi Omega 3 yang sangat bagus untuk kesihatan kita secara umumnya

Omega guard shaklee

TWIN PACK VIVIX
– Tinggi kandungan Resveratrol dan Polifenol yang boleh membantu merendahkan bacaan asid urik, bacaan gula, kolesterol, darah tinggi
– Memperbaiki sel badan kita dari peringkat DNA.

Twin Pack (pembelian dua botol Vivix anda beroleh PERCUMA Keahlian, PERCUMA penghantaran, CASH bonus dan SIHAT inShaAllah  (✿◠‿◠)

Harga retail RM 475 150ml sebotol. Pembelian Twin Pack Vivix Shaklee memberi penjimatan hebat untuk kesihatan anda.

vivix shaklee

vivix shaklee promosi mac 2016

Vitalea kanak-kanak  membantu melengkapkan nutrisi pada kanak-kanak dan membantu untuk kanak-kanak yang kurang suka makan sayur-sayuran. 

Harga retail RM111 60biji Vitalea kanak-kanak. Boleh dapatkan hanya 1 botol pada harga promosi bulan ini.

vitalea_kanak_kanak_0177319335

Memang rugi sangat kalau tak grab offer bulan ni.💥

Kesihatan kita sangat mahal kan? Tak boleh dijual beli. Jagalah nikmat kesihatan yang ada dengan sebaik mungkin

Hubungi saya Nur Sumiran untuk konsultasi harga dan set produk Shaklee pada harga (✿◠‿◠)

jomvitamin.com

jomvitamin shaklee

Order Shaklee

{ 0 comments }

Promosi Shaklee Mac 2016 : Vivix, ESP, Vita-lea Kanak-Kanak

March 1, 2016

Promosi Shaklee Mac 2016, Vivix Shaklee, ESP Shaklee, Vitalea Untuk Kanak-Kanak. Promosi Mac 2016 ESP (energizing soya protein) / ESP Shaklee Buy 6 free 1 or Buy 2 at 5% discount (or buy 1) ESP membantu >> penyusuan Ibu kepada Bayi >> elakkan kerapuhan tulang >> mengurangkan berat badan >> kencing manis >> kulit wajah […]

Read the full article →

Promosi Februari – Vivix Twin Pack, Nutriferon, Zink kompleks dan Vitalea Kanak-kanak

February 9, 2016

Vivix Twin Pack (pembelian dua botol Vivix anda beroleh PERCUMA Keahlian, PERCUMA penghantaran, CASH bonus dan SIHAT inShaAllah  (✿◠‿◠) Harga retail RM 475 150ml sebotol. Pembelian Twin Pack Vivix Shaklee memberi penjimatan hebat untuk kesihatan anda. Keistimewaan Vivix dan juga Testimoni Vivix Shaklee untuk lebih info tentang Vivix. Nutriferon (pembelian 6 kotak PERCUMA 1 kotak Nutriferon, PERCUMA Keahlian, […]

Read the full article →

Promosi Shaklee Januari 2016

January 14, 2016

Promosi Shaklee Januari 2016. Bulan ini Shaklee adakan promosi untuk 3 produk. Promosi Shaklee untuk ketiga-tiga produk shaklee ini sangat popular dikalangan pengguna shaklee iaitu: 1) Vivix Shaklee (Buy 6 Free 1) Vivix Shaklee merupakan satu penemuan revolusionari dalam anti-penuaan pada tahap sellular oleh Shaklee. Shaklee telah memperuntukkan lebih daripada USD300 juta bersamaan RM951.117 juta untuk dilaburkan dalam ujian […]

Read the full article →

Herbal Blend Shaklee yang Nampak Biasa Tetapi Kesan Luar Biasa

December 10, 2015

  Kalau biasa-biasa sahaja kenapa jumlah stok yang ada pun asyik luar biasa je kan? Contoh banyak kali terjadi Shaklee umumkan Herbal blend Shaklee ada stok di branch dan secara online, KURANG DUA jam selepas itu STOK licinnnn!! Kagum bukan..saya pun terpaksa mendapatkan stok secara EKSLUSIF dari teman karib untuk stok TERHAD herbal blend ini. […]

Read the full article →