sayur beracun

Sayur Beracun

Ada orang tak suka makan sayur. Ada orang tak boleh, rasa tak lengkap kalau makan takde sayur. Ada yang kata juga dah makan sayur tak perlu makan vitamin/ supplemen. Ada yang kata kena pilih sayur organik. Saya pun suka makan sayur. Pantang nampak sayur kalau boleh semua jenis nak beli. Tapi sayur sekarang tak sama…

Details

Jom Bisnes Jom Berniaga Jana Pendapatan dengan Shaklee

Anda pelajar, surirumah atau berkerjaya mahukan pendapatan sampingan? Nak jaga anak tapi nak buat bisnes di rumah? Nak bisnes tapi takut modal besar? Masih belajar dan tak cukup duit? Ada masalah kesihatan takut nak makan macam-macam? Jom jadi business partner Shaklee Masa fleksibel Partime @ Fulltime Online @ Offline Modal hanya RM79.50 Order klik di…

Details
Jom Bisnes Shaklee Bisnes Online Bisnes Offline
sakit buah pinggang rosak

Vitamin / Supplemen Sebabkan Buah Pinggang Rosak?

Persoalan ni memang kerap ditanya. Makan banyak supplemen sebabkan buah pinggang rosak ke? Alhamdulillah ramai yang ambil berat dengan kesihatan diri dan kalau boleh taknak sampai kena dialisis bila buah pinggang rosak kan. Sebenarnya banyak faktor yang boleh sebabkan buah pinggang rosak termasuklah kurang minum air, kerap tahan kencing, suka makan makanan masin, minuman bergas,…

Details

Promosi Disember 2016 : Collagen Shaklee, Vitalea Kids , Carotomax

Assalamualaikum dan selamat petang ? PROMO DISEMBER 2016 ====================== Collagen : buy 2 get 5% discount Collagen : buy 6 free 1 Vitalea kids : buy 4 at 3 Carotomax dengan setiap pembelian 150uv buy 1 free 1 ——————————– Apa fungsi collagen? 1. Collagen dari sisik ikan merah – penyerapan yang lebih tinggi 2. Kaya…

Details
collagen-vita-lea-header
kelebihan kebaikan lecithin shaklee

Kebaikan Lecithin Shaklee untuk Kurus yang Sihat, Minda yang Cergas dan Elakkan dari Nyanyuk

APA FUNGSI LECITHIN ? ● lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.     APA KANDUNGAN LECITHIN ? ● lecithin Shaklee mengandungi sumber semulajadi daripada kekacang soya di mana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg…

Details

Kebaikan Alfalfa Shaklee untuk Kesuburan, Kesihatan dan Kecergasan

Ramai yang salah anggap Alfalfa Shaklee hanya boleh diambil oleh golongan wanita sahaja. Namun, kebaikan yang ada pada akar pokok alfalfa ini memberi banyak kebaikan untuk kesuburan, kesihatan dan kecergasan baik wanita dan juga lelaki. . Alfafa Shaklee merupakan Formula Signature Shaklee yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. Ia dihasilkan daripada daun…

Details
kelebihan kebaikan alfalfa shaklee
shaklee promosi november 2016

Promosi November 2016 : Nutriferon, Vivix Shaklee, Alfalfa Complex, Lecithin dan Vitalea Kids

    APA FUNGSI LECITHIN ? ● lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran APA KANDUNGAN LECITHIN ? ● lecithin Shaklee mengandungi sumber semulajadi daripada kekacang soya di mana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg…

Details