promosi vivix shaklee januari 2017

Promosi Januari 2017 : Vivix Shaklee

Apakah asid ellagik? Asid ellagik adalah bahan kimia semula jadi yang berlaku (daripada proses fitokimia) dan ia juga boleh dihasilkan sebagai produk pecahan fitokimia yang lebih besar dipanggil ellagitannins dalam usus. Banyak tumbuhan mengandungi beberapa asid elagik.   Selain delima, makanan dengan tahap asid ellagik yang agak tinggi termasuk strawberi, beri hitam, raspberi, kranberi, walnut…

Details

Sayur Beracun

Ada orang tak suka makan sayur. Ada orang tak boleh, rasa tak lengkap kalau makan takde sayur. Ada yang kata juga dah makan sayur tak perlu makan vitamin/ supplemen. Ada yang kata kena pilih sayur organik. Saya pun suka makan sayur. Pantang nampak sayur kalau boleh semua jenis nak beli. Tapi sayur sekarang tak sama…

Details
sayur beracun
Jom Bisnes Shaklee Bisnes Online Bisnes Offline

Jom Bisnes Jom Berniaga Jana Pendapatan dengan Shaklee

Anda pelajar, surirumah atau berkerjaya mahukan pendapatan sampingan? Nak jaga anak tapi nak buat bisnes di rumah? Nak bisnes tapi takut modal besar? Masih belajar dan tak cukup duit? Ada masalah kesihatan takut nak makan macam-macam? Jom jadi business partner Shaklee Masa fleksibel Partime @ Fulltime Online @ Offline Modal hanya RM79.50 Order klik di…

Details

Vitamin / Supplemen Sebabkan Buah Pinggang Rosak?

Persoalan ni memang kerap ditanya. Makan banyak supplemen sebabkan buah pinggang rosak ke? Alhamdulillah ramai yang ambil berat dengan kesihatan diri dan kalau boleh taknak sampai kena dialisis bila buah pinggang rosak kan. Sebenarnya banyak faktor yang boleh sebabkan buah pinggang rosak termasuklah kurang minum air, kerap tahan kencing, suka makan makanan masin, minuman bergas,…

Details
sakit buah pinggang rosak
collagen-vita-lea-header

Promosi Disember 2016 : Collagen Shaklee, Vitalea Kids , Carotomax

Assalamualaikum dan selamat petang ? PROMO DISEMBER 2016 ====================== Collagen : buy 2 get 5% discount Collagen : buy 6 free 1 Vitalea kids : buy 4 at 3 Carotomax dengan setiap pembelian 150uv buy 1 free 1 ——————————– Apa fungsi collagen? 1. Collagen dari sisik ikan merah – penyerapan yang lebih tinggi 2. Kaya…

Details

Kebaikan Lecithin Shaklee untuk Kurus yang Sihat, Minda yang Cergas dan Elakkan dari Nyanyuk

APA FUNGSI LECITHIN ? ● lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.     APA KANDUNGAN LECITHIN ? ● lecithin Shaklee mengandungi sumber semulajadi daripada kekacang soya di mana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg…

Details
kelebihan kebaikan lecithin shaklee
kelebihan kebaikan alfalfa shaklee

Kebaikan Alfalfa Shaklee untuk Kesuburan, Kesihatan dan Kecergasan

Ramai yang salah anggap Alfalfa Shaklee hanya boleh diambil oleh golongan wanita sahaja. Namun, kebaikan yang ada pada akar pokok alfalfa ini memberi banyak kebaikan untuk kesuburan, kesihatan dan kecergasan baik wanita dan juga lelaki. . Alfafa Shaklee merupakan Formula Signature Shaklee yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. Ia dihasilkan daripada daun…

Details