Senarai Testimoni YOUTH Shaklee SkinCare Kulit Cantik Jelita

Youth Shaklee / Youth Complex merupakan produk kecantikan kulit terbaru dari Shaklee yang menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle Shaklee. Malah lagi hebat dari dua produk itu. Youth dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan Youth terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya adalah luar…

skincare shaklee youth shaklee

Shaklee SkinCare Youth Shaklee Semulajadi Selamat dan Terbukti

Youth Shaklee / Youth Complex merupakan produk kecantikan kulit terbaru dari Shaklee yang menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle Shaklee. Malah lagi hebat dari dua produk itu. Youth dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan Youth terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya adalah luar…

omega guard shaklee

Promosi Shaklee Januari 2018 Omega Guard

Mengapa Omega Guard Shaklee? Omega Guard adalah minyak ikan tulen Shaklee yang membekalkan asid lemak Omega 3 untuk semua peringkat umur. Untuk Kesihatan jantung, seimbangkan hormon, sakit sendi, pembentukan dan perkembangan minda, imuniti dan macam macam lagi. Turut membantu mempengaruhi mood dan fokus kita juga. Omega Guard adalah minyak ikan tulen Shaklee yang membekalkan asid lemak Omega 3…

zikir doa amalan petua mudah bersalin menurut islam

Doa, Zikir, Amalan dan Petua Mudah Bersalin Menurut Islam

Pengalaman pertama mengandung sememangnya suatu pengalaman yang sangat indah. Masuk trimester III iaitu bulan ke-7 kehamilan, pastinya bakal ibu sangat terasa aura melahirkan dan mulalah rasa tidak senang duduk kerana memikirkan bagaimanakah dengan pengalaman pertama bersalin. Ramai yang mula mencari di manakah hospital pilihan dan ada juga yang takut untuk bersalin secara normal atau pun…

kelas blog seo eksklusif percuma jomvitamin

Kelas Blog dan SEO Eksklusif Bersama Rozi Talib

Jomvitamin menawarkan kelas blog dan seo eksklusif dan percuma bersama Rozi Talib. Anda akan diajar cara membuat blog dan menarik trafik dengan teknik SEO. Pembelajaran blog dan seo ini akan dibuat secara online dan offline (personal coaching blog). Dalam kelas, anda akan diajar : Membuat blog bisnes menggunakan blogger atau wordpress Edit gambar – agar gambar…

pengedar shaklee puncak alam uitm puncak alam

Pengedar Shaklee Puncak Alam, UiTM Puncak Alam

Berita baik untuk warga Puncak Alam, UiTM Puncak Alam, Puncak Perdana, UiTM Puncak Perdana, Alam Jaya, Sinar Alam, Dataran Suria, Alam Budiman, Saujana Utama dan Kawasan Berdekatan. Saya Nur, Pengedar Shaklee Seluruh Puncak Alam dan kawasan sekitar (Puncak Perdana, Meru, Sungai Buloh, Saujana Utama, Alam Budiman, Shah Alam) bersedia memberikan servis terbaik dan COD (cash on…

sayur beracun

Sayur Beracun

Ada orang tak suka makan sayur. Ada orang tak boleh, rasa tak lengkap kalau makan takde sayur. Ada yang kata juga dah makan sayur tak perlu makan vitamin/ supplemen. Ada yang kata kena pilih sayur organik. Saya pun suka makan sayur. Pantang nampak sayur kalau boleh semua jenis nak beli. Tapi sayur sekarang tak sama…

sakit buah pinggang rosak

Vitamin / Supplemen Sebabkan Buah Pinggang Rosak?

Persoalan ni memang kerap ditanya. Makan banyak supplemen sebabkan buah pinggang rosak ke? Alhamdulillah ramai yang ambil berat dengan kesihatan diri dan kalau boleh taknak sampai kena dialisis bila buah pinggang rosak kan. Sebenarnya banyak faktor yang boleh sebabkan buah pinggang rosak termasuklah kurang minum air, kerap tahan kencing, suka makan makanan masin, minuman bergas,…

sijil halal shaklee halalkah shaklee produk shaklee

Sijil Halal Shaklee 2015 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia

Persoalan tentang Sijil Halal Shaklee 2015 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia acapkali diutarakan sekiranya ingin mendapatkan produk Shaklee (✿◠‿◠) Alhamdulillah ini menunjukkan bahawa wujudnya kesedaran berkenaan pentingnya kesahihan produk itu halal atau sebaliknya oleh pengguna sebelum mengambil sebarang produk kesihatan untuk tubuh badan kita.   Di Malaysia, sedia maklum JAKIM Malaysia adalah…

kelebihan keistimewaan lecithin shaklee

11 KEISTIMEWAAN LECITHIN SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU

Lecithin Shaklee diekstrak dari kacang soya organik bukan-GMO dimana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya, 800mg kolin dan 48mg inositol. Setelah lecithin ini dirembeskan oleh tubuh ia akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu. Tahukah anda enzim-enzim ini memberikan 11 keistimewaan lecithin Shaklee yang penting untuk tubuh badan kita? Jom kita baca (✿◠‿◠) Lecithin…